Uslovi korištenja

Dobrodošli!

Najpre, hvala što ste posetili našu internet stranicu. Zaštitu Vaših ličnih podataka shvatamo vrlo ozbiljno. Pored obavesti o našim najnovijim kolekcijama i ekskluzivnim ponudama garantujemo Vam i zaštitu ličnih podataka.

Lične podatke, koje ste dobrovoljno uneli u okviru segmenta newsletter, prikupljamo i obrađujemo radi daljeg održavanja kontakata, obaveštavanja i reklamiranja. Newsletter sadrži aktuelne ponude, novosti, letke, kataloge, kao i informacije o trenutnim akcijama. Pored navedenog, na Vašu e-adresu dobijaćete i servisne i informativne poruke. Garantujemo Vam da nećemo deliti ili prodavati Vaše podatke  trećim licima niti ih komercijalizovati na bilo koji način.

Kada se prijavite za dobijanje CasaBianca newsletter-a, na Vašu e-mail adresu dobijaćete newsletter periodično. Na novosti  koje budete dobijali putem newslettera možete se odjaviti  bilo kada, klikom na link na kraju elektronske poruke koju od nas dobijete.

Ukoliko  želite primati naš newsletter, od Vas ćemo prilikom prijave zatražiti Vašu e-mail adresu, a ukoliko želite dobijati i obaveštenja putem sms poruke, potrebno je da popunite Karton kupca u nekom od naših salona, ili da na mail adresu  info@casabiancahome.rs pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime i broj telefona.

Vaše podatke čuvamo u našoj bazi podataka na zaštićenom serveru. Tim podacima pristup imaju samo naši administratori.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Vaša CasaBianca

CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Saloni CasaBianca posluju dugi niz godina sa ciljem i željom da ugode svojim kupcima i klijentima. Prateći svetske trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • Spring Collection
  Spring, a favorite season for many, is just around the corner. It is one of the most beautiful ...
 • CasaBianca Fall Season- New Collection
  Jesenje priče se najljepše pričaju na mekanim foteljama, okruženi zelenilom, nežnim materijalima i ...
 • Sezonsko sniženje
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na dio asortimana. ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rešenje.