O nama

CasaBianca je salon kućne dekoracije i nameštaja. Posluje u okviru kompanije Almo d.o.o. i jedan je od lidera u oblasti opremanja i uređenja enterijera. Prateći svetske trendove kao i potrebe domaćeg tržišta, CasaBianca ima jedan imperativ – biti korak ispred drugih kada je uređenje doma u pitanju.

Cilj naše kompanije je da pružimo svojim kupcima najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine. Sva snaga kompanije se usmerava ka novim idejama i inovacijama kako bi na tržište doneli i predstavili italijanske trendove.

Naša pažnja je posebno usmerena ka onima koji žive u skladu sa estetikom i lepotom a poštujući pritom njihovu racionalnost i kvalitet.

CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Saloni CasaBianca posluju dugi niz godina sa ciljem i željom da ugode svojim kupcima i klijentima. Prateći svetske trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • NOVOGODIŠNJI POPUST
  Tokom praznika, dekoracija doma je jedna od najomiljenijih aktivnosti. Praznična atmosfera ...
 • Novogodišnja SUPER akcija!
  -15% popusta na sve jelke! Praznično kićenje jelke započni super popustom! Uz kupovinu jelke ...
 • BLACK FRIDAY STIŽE RANIJE!
  Najisčekivaniji shopping praznik stiže, a u CasaBianca salonu u Beogradu trajaće čak četiri dana. ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rešenje.