O nama

CasaBianca je salon kućne dekoracije i nameštaja. Posluje u okviru kompanije Almo d.o.o. i jedan je od lidera u oblasti opremanja i uređenja enterijera. Prateći svetske trendove kao i potrebe domaćeg tržišta, CasaBianca ima jedan imperativ – biti korak ispred drugih kada je uređenje doma u pitanju.

Cilj naše kompanije je da pružimo svojim kupcima najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine. Sva snaga kompanije se usmerava ka novim idejama i inovacijama kako bi na tržište doneli i predstavili italijanske trendove.

Naša pažnja je posebno usmerena ka onima koji žive u skladu sa estetikom i lepotom a poštujući pritom njihovu racionalnost i kvalitet.

CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Saloni CasaBianca posluju dugi niz godina sa ciljem i željom da ugode svojim kupcima i klijentima. Prateći svetske trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • Spring Collection
  Spring, a favorite season for many, is just around the corner. It is one of the most beautiful ...
 • CasaBianca Fall Season- New Collection
  Jesenje priče se najljepše pričaju na mekanim foteljama, okruženi zelenilom, nežnim materijalima i ...
 • Sezonsko sniženje
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na dio asortimana. ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rešenje.