New Year Magic 2018

Svetlucava, razigrana, šarmantna! Takva je novogodišnja magija koju donosi CasaBianca. Bilo da ste od onih koji ostaju dosledni tradiciji božićne crvene i raskošne zlatne ili vaš dom izgleda razigran i veseo baš kao i sama praznična atmosfera, očekuje vas neodoljiv izbor ukrasa za jelku, jelki, figura, jastučića, dekora za prazničnu trpezu. Zimsku idilu dočaraće svetlucavi dekor mint i srebrnih tonova, a za one hrabrije, trendy ukrasi plavih i tirkiznih tonova daće posebnu notu sofisticiranosti i elegancije. Rozi tonovi zagolicaće vašu nežniju stranu, retro ukrasi probuditi nostalgiju prošlih vremena, uostalom… svaka kombinacija je prava ako inspiriše dobru atmosferu i veselost!

Ne zaboravite da ispod jelke ostavite mesta za poklone za najmilije. Uz najlepše želje savršeno će se uklopiti mekano ćebence, jastuče ili mirisne sveće. Neka baš ovakvi pokloni prizovu CasaBianca novogodišnju magiju.

CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Saloni CasaBianca posluju dugi niz godina sa ciljem i željom da ugode svojim kupcima i klijentima. Prateći svetske trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • Spring Collection
  Spring, a favorite season for many, is just around the corner. It is one of the most beautiful ...
 • CasaBianca Fall Season- New Collection
  Jesenje priče se najljepše pričaju na mekanim foteljama, okruženi zelenilom, nežnim materijalima i ...
 • Sezonsko sniženje
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na dio asortimana. ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rešenje.