Jesen 2018

NEW DECOR TREND

Nova kolekcija inspirisana prirodom, jesenjim bojama i mirisima poziva te da svoj dom pretvoriš u zavodljivo mesto za uživanje!
Recept je jednostavan – tirkiznim, zelenim i plavim tonovima dodaj chick jastučiće i dekorativne predmete iz CasaBianca nove kolekcije. Savršeno će se uklopiti sa zlatnim detaljima i dodati onu dozu sofisticiranosti i elegancije koju dom zaslužuje.
Prirodna lepota drveta, njegove krivudave linije i bogata tekstura kombinuju se sa metalnim detaljima u novoj kolekciji nameštaja CasaBianca i čine izvandrednu podlogu za zanimljive dekorativne detalje koji upotpunjuju savršen opuštajući jesenji ambijent.

CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Saloni CasaBianca posluju dugi niz godina sa ciljem i željom da ugode svojim kupcima i klijentima. Prateći svetske trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • Spring Collection
  Spring, a favorite season for many, is just around the corner. It is one of the most beautiful ...
 • CasaBianca Fall Season- New Collection
  Jesenje priče se najljepše pričaju na mekanim foteljama, okruženi zelenilom, nežnim materijalima i ...
 • Sezonsko sniženje
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na dio asortimana. ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rešenje.