VELIKA LJETNJA RASPRODAJA 2015.

U salonu CasaBianca u toku je velika ljetnja ‪‎rasprodaja koja kupcima nudi nevjerovatno povoljnu kupovinu. Cijene velikog broja odabranih proizvoda snižene su i do 50%.

Sniženje se odnosi na mnoštvo artikala među kojima su ‪namještaj,  ‪posteljina, ‎tepisi, ‪peškiri, ‪dekoracija, ‪‎posuđe, ‪escajg, oprema za kuhinju i trpezariju i još mnogo toga.

Poseban akcenat je na ovogodišnjoj ljetnjoj kolekciji. Naći ćete svijetle i jarke boje ljeta: zelenu, narandžastu, žutu, fuksiju, motive tropske faune i flore, zatim geometrijske uzorke ili pak jednobojne predmete bez uzorka.

“Must have”  i klasika za ljeto je dekoracija u morskom duhu: plavo, bijelo, crveno, na pruge, s detaljima od špage.

Za ljetnu zabavu na otvorenom tu su svjetla, lampioni, dekorativne saksije, pribor za roštilj, plastično posuđe.

Iako nije sezona pokrivanja jorganima, pravi je trenutak za kupovinu jorgana po povoljnim cijenama! Laki i meki jorgani i jastuci punjeni najfinijim guščjim perjem i paperjem u zavisnosti od punjenja za hladne, ali i toplije dane, za savršenu regulaciju toplote i ljepši san, sniženi su 30%!

Iskoristite ovo sniženje i unesite novine u svoj dom.


CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.