Uslovi korištenja

Dobrodošli!
Najprije, hvala što ste posjetili našu internet stranicu. Zaštitu Vaših ličnih podataka shvatamo vrlo ozbiljno. Pored obavjesti o našim najnovijim kolekcijama i ekskluzivnim ponudama garantujemo Vam i zaštitu ličnih podataka.

Pozivamo se na član 11. stav (3) Zakona o zaštiti ličnih podataka („Službeni glasnik BiH“ broj: 49/06), kojim kompanija Interactiv doo propisuje pravilnik o zaštiti ličnih podataka.

Lične podatke, koje ste dobrovoljno unijeli u okviru segmenta newsletter, prikupljamo i obrađujemo radi daljeg održavanja kontakata, obavještavanja i reklamiranja. Newsletter sadrži aktuelne ponude, novosti, letke, kataloge, kao i informacije o trenutnim akcijama. Pored navedenog, na Vašu e-adresu dobijaćete i servisne i informativne poruke. Garantujemo Vam da nećemo dijeliti ili prodavati Vaše podatke trećim licima niti ih komercijalizovati na bilo koji način.

Kada se prijavite za dobijanje CasaBianca newsletter-a, na Vašu e-mail adresu dobijaćete newsletter periodično. Na novosti koje budete dobijali putem newslettera možete se odjaviti bilo kada, klikom na link na kraju elektronske poruke koju od nas dobijete.

Ukoliko želite primati naš newsletter, od Vas ćemo prilikom prijave zatražiti Vašu e-mail adresu, a ukoliko želite dobijati i obavještenja putem sms poruke, potrebno je da popunite Karton kupca u nekom od naših salona, ili da na mail adresu info@interactivdoo.ba pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime i broj telefona.

Vaše podatke čuvamo u našoj bazi podataka na zaštićenom serveru. Tim podacima pristup imaju samo naši administratori.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

Vaša CasaBianca

CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.