Uskršnja kolekcija

Ono što salon CasaBianca ovih dana čini posebno interesantnim je specijalna protena ponuda. Ova veoma raznobojna kolekcija se sastoji od velikog broja stolnjaka, detalja za kuhinju i postavljanje stola, kao i detalja za dnevnu sobu kao što su vaze, ramovi, umjetno cvijeće, razni dekorativni predmeti i svijeće.

Životni prostor opremljen i dekorisan predmetima iz aktuelne proljetne kolekcije odiše svježinom i energijom. Tome umnogome doprinose jake boje, prirodni materijali i dezeni sa cvjetnim motivima koji kreiraju osjećaj bliskosti sa prirodom. Najaktuelnije boje ovog proljeća su žuta, zelena i ljubičasta.

Jedan dio aktuelne proljećne ponude čini i uskršnja kolekcija. Uskršnji praznici su jedan od onih perioda u godini u kojem svaka domaćica obrati posebnu pažnju na dekoraciju trpeze i razne detalje koji su pored bojanih jaja veoma bitni za sveukupnu prazničnu atmosferu. Ova uskršnja kolekcija po bojama u potpunosti odgovara bojama ovoga proljeća tako da će umnogome doprinijeti osvježenju doma.


CasaBianca projekti

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • Sezonsko sniženje
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na dio asortimana. ...
 • Summer Shopping days!
  Od 13 – 20.06. očekuje vas 15% popusta NA SVE i 50% popusta na 50 ODABRANIH ARTIKALA. Ne ...
 • Vikend akcija
  Od 03 – 06.05. popust 20% na kompletan kuhinjski I trpezarijski asortiman. Šerpe, tanjiri, ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.