Uskršnja kolekcija

Ono što salon CasaBianca ovih dana čini posebno interesantnim je specijalna protena ponuda. Ova veoma raznobojna kolekcija se sastoji od velikog broja stolnjaka, detalja za kuhinju i postavljanje stola, kao i detalja za dnevnu sobu kao što su vaze, ramovi, umjetno cvijeće, razni dekorativni predmeti i svijeće.

Životni prostor opremljen i dekorisan predmetima iz aktuelne proljetne kolekcije odiše svježinom i energijom. Tome umnogome doprinose jake boje, prirodni materijali i dezeni sa cvjetnim motivima koji kreiraju osjećaj bliskosti sa prirodom. Najaktuelnije boje ovog proljeća su žuta, zelena i ljubičasta.

Jedan dio aktuelne proljećne ponude čini i uskršnja kolekcija. Uskršnji praznici su jedan od onih perioda u godini u kojem svaka domaćica obrati posebnu pažnju na dekoraciju trpeze i razne detalje koji su pored bojanih jaja veoma bitni za sveukupnu prazničnu atmosferu. Ova uskršnja kolekcija po bojama u potpunosti odgovara bojama ovoga proljeća tako da će umnogome doprinijeti osvježenju doma.


CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.