OTVARANJE SALONA U SARAJEVU

6. marta otvaramo naš treći salon CasaBianca na veoma prestižnoj lokaciji u Sarajevu.

U predivno uređenom prodajnom prostoru na drugom spratu SCC-a (Sarajevo City Center) CasaBianca nudi savremenu i kvalitetnu ponudu dekorativnih predmeta i namještaja.

U sastavu naše kompanije Interactiv d.o.o. do nedavno se u Sarajevu nalazila i prodavnica Coincasa. Proizvodi Coincasa su od 6. marta sastavni dio asortimana u salonu CasaBianca. Naši vijerni kupci u Sarajevu će od sada osim Coincasa proizvoda pronaći i mnoge druge italijanske i evropskebrendove kao što su Bizzotto, Andrea Fontebasso, Enzo de Gasperi, GF Ferrari, Doimo, Richmond, Devina Nais i druge.

Specijalno za otvaranje CasaBianca je pripremila poklone za prvih 100 kupaca kao i popuste do 20% na kompletan asortiman.


CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.