OD DANAS CASABIANCA U SARAJEVU

U predivno uređenom prodajnom prostoru na drugom spratu Sarajevo City Centra danas je otvoren salon kućne dekoracije i namještaja CasaBianca.

Italijanski dizajn, visoki kvalitet, česte promjene asortimana kao i inspirativno uređen prodajni prostor nude kupcima mogućnost da dobiju nove ideje kako svoj životni prostor urediti na najadekvatniji i najudobniji način.

Veoma važan razlog zbog kojeg je CasaBianca veoma brzo nakon pojavljivanja na našem tržištu postao popularan brend je i odnos kvaliteta i cijene. Kupci su u mogućnosti da po pristupačnim cijenama opreme svoj dom prateći pri tom svjetske trendove iz oblasti enterijera.

Osim svojim klijentima koji samostalno opremaju svoj životni prostor, CasaBianca je na usluzi i profesionalcima čiji zahtjevi u opremanju poslovnih i stambenih objekata prevazilaze trenutnu ponudu salona, a koja je proširena kataloškim naručivanjem.

Ono što ovaj salon čini posebno zanimljivim u ovim prvim danima rada u Sarajevu je najnovija proljećna kolekcija. Tirkizno plava, zelena i roza u kombinaciji sa prirodnim materijalima i cvijetnim dezenima daju osjećaj bliskosti sa prirodom. Životni prostor opremljen i dekorisan predmetima iz ove kolekcije odiše svježinom i energijom.


CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.