NAJVEĆA PONUDA POSTELJINE I PREKRIVAČA

Dolazak  proljeća pravo je vrijeme da osvježite izgled svog doma. Posteljina je najbrži i najljepši način da svom domu date novi izgled i učinite ga udobnijim mjestom za odmor.

U salonu CasaBianca možete naći veliku ponudu posteljine i prekrivača po veoma povoljnim cijenama, čak od 59 KM.

Promotivne cijene prekrivača su zasigurno privukle najveću pažnju ovih dana. Desetine dezena prekrivača u raznim dimenzijama učiniće da iz ovog salona ne izađete praznih ruku.

Odnedavno u ponudi imamo i svoju posebnu liniju posteljine  CasaBianca Linea Letto. Sva posteljina je šivena u Italiji od najkvalitetnijeg pamuka. Ova kolekcija se sastoji od linije Garden (u kojoj preovladavaju cvjetni proljetni dezeni)  i linije Classic (u kojoj preovladava  jednobojna posteljina u pastelnim tonovima).

Osim novim proljetnim dezenima, ova posteljina će  vas oduševiti svojom udobnošću i učiniće vaš boravak u krevetu udobnijim.

Ekskluzivna linija prekrivača Gianfranco Ferrari je veliki novitet na našem tržištu. Svi proizvodi su ‘Made in Italy’ i pakovani u luksuznim kutijama. Tako kvalitetan proizvod zbog veoma prihvatljive cijene i posebnog pakovanja može da bude idealan poklon za sve prilike.

Novo u ponudi je dječija posteljina i posteljina za bebe.

Mnogo je razloga da nas  posjetite ovih dana, a najprivlačniji je svakako najveća ponuda posteljine i prekrivača po promotivnim cijenama.  Posjetite nas i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.


CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.