New Year Magic 2018/19

Svjetlucava, razigrana, šarmantna! 🌟
Takva je novogodišnja magija koju donosi CasaBianca.
Bilo da ste od onih koji ostaju dosljedni tradiciji božićne crvene i raskošne zlatne ili vaš dom izgleda razigran i veseo baš kao i sama praznična atmosfera, očekuje vas neodoljiv izbor ukrasa za jelku, jelki, figura, jastučića, dekora za prazničnu trpezu.
Zimsku idilu dočaraće svetlucavi dekor mint i srebrnih tonova, a za one hrabrije, trendy ukrasi plavih i tirkiznih tonova daće posebnu notu sofisticiranosti i elegancije.
Rozi tonovi zagolicaće vašu nježniju stranu, retro ukrasi probuditi nostalgiju prošlih vremena, uostalom… svaka kombinacija je prava ako inspiriše dobru atmosferu i veselost!

Ne zaboravite da ispod jelke ostavite mjesta za poklone za najmilije. Uz najlepše želje savršeno će se uklopiti mekano ćebence, jastuče ili mirisne sveće.
Neka baš ovakvi pokloni prizovu CasaBianca novogodišnju magiju.

CasaBianca

 • CASABIANCA PROJECT
  Prateći najnovije trendove kada su u pitanju proizvodi i usluge, i konstantnim ulaganjem u obuke i veću stručnost zaposlenih kreirana je usluga CasaBianca Project – usluga projektovanja za kupce.

Novosti

 • CasaBianca ONLINE SHOP
  Od sada kompletan asortiman salona kućne dekoracije i namještaja CasaBianca možete poručiti putem ...
 • SEZONSKO SNIŽENJE
  U svim CasaBianca salonima počelo je sezonsko sniženje koje vam donosi do 50% na odabrani asortima! ...
 • Summer Shopping Days
  Summer Shopping Days u svim CasaBianca salonima! Ljeto u tvom domu počinje uz sjajne ...

CasaBianca usluge

 • Poklon bon
  Ukoliko tražite idealan poklon za dragu osobu, a niste sigurni u svoj odabir ili vam je ponestalo inspiracije, CasaBianca za vas ima rješenje.